top of page
IMG_20210718_202145.jpg

ADRIANA
AGUILÓ FRANCO

CREADORA DEL PROJECTE MIRAIMUDA

Em formo en la tradició Sivananda (200h YTTC), hatha ioga clàssic i passo tot un any com a voluntària en el Sivananda Vedanta Yoga Ashram de Canadà, on aprenc molt de la pràctica dins i fora del mat. Durant la meva estada a l’ashram, també sóc professora assistent de les dues edicions de la Formació per  Professors de Ioga (TTC) que imparteix l’organització.

La pràctica comença a evolucionar cap a una part més subtil, més lenta, i em formo en Yin Ioga (60h) amb Elena Sepúlveda a Yogaia, Barcelona, on descobreixo la medicina tradicional xinesa i una manera d’enfocar la pràctica totalment funcional.

Entendre el cos, les limitacions, els perquès en les postures, cada vegada agafa més protagonisme i faig la Formació de Biomecànica Aplicada al Ioga (60h) amb Luca Silvestri a Yoga Bindu, Barcelona, on s’analitzen les postures des d'un vessant anatòmica i es treballa per aportar consciència a l’origen del moviment i a la capacitat real de cada practicant.

Ho complemento amb la Formació de Ioga Anatòmic i Terapèutic amb Joan Sendra (35h) i amb la Formació Avançada de Biomecànica del Ioga (150h) a Yoga-Marga, amb Margherita Angelozzi i Luca Silvestri.

La pràctica i la meditació per mi són espais de trobada amb un mateix, per això en les meves classes procuro oferir silenci i atenció per entendre des d'on partim, m’enfoco en una pràctica que convidi a treballar el cos segons les possibilitats de cadascú i que estigui lliure de comparacions i  judicis.

3W1A8908-624x936.jpg

MARINA
CONGOST NOGUÉ

ACTRIU

CREADORA

PROFESSORA HATHA BÀSIC

Em formo com a actriu a l'Institut del Teatre de Barcelona, és allà on entro en contacte amb diferents tècniques de cos i veu (T. Alexander, T. Feldenkrais, T.Linklater, T. Fitzmaurice, Moviment autèntic, Dansa contemporània...). En aquella època, exploràvem com eren d'importants el nostre cos, la nostra veu, la nostra respiració i les nostres emocions per poder comunicar en escena allò que volíem. Era essencial tenir un cos disponible i obert, una veu connectada i un instrument lliure de tensions que pogués fer de vehicle de tot allò que havíem de transmetre. El que dic, el que penso i el que faig.

Més tard amplio els meus coneixements i les meves eines i em formo en Hatha Vinyasa (American Yoga Alliance); també aprofundeixo en el treball de la respiració de la mà de Jeff Crocket (Breath embodiement).

Cada dia a través de l'exploració, la consciència i l'observació segueixo constatant com el cos, la ment i l'emoció estan en constant comunicació i es modifiquen les unes a les altres. Precisament per això esdevenen eines de treball tan potents per a la pròpia consciència i transformació; a mi em permeten viure i expressar-me d'una manera més saludable i més coherent amb qui sóc, per això m’agrada tant compartir-les!

claudia-Ehia-1-683x1024.jpg

CLÀUDIA
GIMÈNEZ MAS

FACIALISTA HOLÍSTICA 

Sóc Facialista holística especialitzada en el tractament respectuós de l'acné i Massatgista especialitzada en teràpies alternatives.

Com especialista facial, entenc que cada línia d'expressió que té el teu rostre conté informació, saviesa i experiències. La meva intenció és aportar a la pell, equilibri, cura i benestar utilitzant diferents tècniques, eines i tractaments personalitzats. 

​Atenc persones amb alteracions de la pell per equilibrar-la i recuperar-ne la salut i la vitalitat a través de tractaments i massatges adaptats a cada cas, mentre gaudeixen d’una estona de benestar i connexió amb si mateixes.

Els massatges i rituals van acompanyats de bols tibetans, aromateràpia i d'una alta dosi d'intuïció, donant-te l'oportunitat de connectar amb tot allò que puguis transformar des de la teva essència i el teu ésser.

Et convido a aturar-te i regalar-te una experiència única per al teu cos i la teva ànima.

​​

Més informació:

www.massira.cat

_@massira o al 677 80 60 60

bottom of page