top of page

Els caps de setmana organitzem tallers o activitats temàtiques per seguir alimentant la nostra curiositat i nodrint el creixement interior, en un format més exclusiu.

Anteriorment hem organitzat:

IOGA RESTAURATIU
&
IOGA NIDRA

facilitat per Isabel Domínguez de @hathayogaunion

El ioga restauratiu és l'art de la relaxació!

 

Aquest taller de 2 hores comença amb moviments senzills per donar mobilitat a les articulacions i segueix amb el ioga restauratiu, on la postura de ioga sempre és còmodament sostinguda per coixins, blocs i bolsters, entre 5 i 15 minuts. Es tracta d'una meditació i relaxació profunda dins de cada postura.


El ioga restauratiu és un tipus de ioga terapèutic que convida el cos a activar el sistema nerviós parasimpàtic, entrant en repòs a cada asana, i té tot el que necessita per a l'auto-sanació ja sigui física, emocional o mental.

Per concloure la sessió, hi ha una mitja hora de ioga Nidra.

TALLER DE CONSTEL.LACIONS
facilitat per Mª José Leiva

Les Constel.lacions, creades per Bert Hellinger, són una eina terapèutica per treballar qualsevol  tipus de conflicte personal (feina, família, parella, relacions socials, caràcter, etc.).

En una sessió, que es realitza en grup, la persona que constel.la, escull entre els participants aquell que el representarà a ell/a i allò que vol treballar, de manera que podrà visualitzar el rol que adquireix el conflicte en la seva vida i el seu possible origen.

Sistema de sillas

YIN IOGA
& VIATGE SONOR

amb la col.laboració de @_massira

Per celebrar el canvi d'estació realitzem una sessió especial de yin ioga acompanyada del so en directe de diferents instruments vibracionals com els bols tibetans, el gong, koshis, etc., que connecten directament amb el nostre cos.

En aquestes sessions de 2h ens enfoquem en treballar els meridians (canals energètics) que recorren el cos i els òrgans interns implicats, de manera que desbloquegem l'energia estancada, i també les emocions, i així poder gaudir en plenitud del període estacional corresponent.  

CONCERT DE BOLS TIBETANS
amb Jordi Benítez 

Els concerts de bols tibetans són viatges sonors que obren la porta a la relaxació i a la meditació, ja que la vibració dels bols, del gong i d'altres instruments, connecta amb el nostre camp energètic i ens reequilibra el cos, la ment i l’ànima.

Perquè gaudeixis d’una agradable relaxació i benestar i que la teva ment viatgi a llocs bells o allà on necessitis explorar o escoltar.

Aportació: 15€/sessió

sven-mieke-DVYksLHfTcI-unsplash.jpg
bottom of page