top of page

En el centre també trobaràs un seguit de tractaments o sessions terapèutiques que ofereixen diferents professionals amb molta experiència en el seu sector, per gaudir de moments de benestar i contacte amb un mateix.

Informació i reserves directament amb cadascún d'ells. 

TRACTAMENTS FACIALS
MASSATGES CORPORALS
MASSATGES SONORS


El tractaments facials estan enfocats a realitzar un diagnòstic de la pell i tractar-la amb diferents eines i tècniques, per recuperar el benestar i la lluminositat que requereix.   

La Clàudia també està especialitzada en fer massatges corporals, generals i localitzats, que son rituals pel cos i l'ànima, utilitzant aromateràpia i instruments vibracionals, per reequilibrar tot l'organisme.   

amb Clàudia Gimènez
@_massira, entre la pell i l'ànima
Telf~ 677806060

masaje
masaje

MASSATGE RIO ABIERTO

Amb olis essencials ecològics i diferents tècniques de toc (circulatori, correctiu, línies d'energia) donem permís al cos per expressar-se i afluixar la vida retinguda perquè torni a circular. Ens ajuda a alliberar contingut psíquic i ens revitalitza de manera profunda, ajudant-nos a trobar nous suports físics per a una vida més saludable.

La Maria també està especialitzada en el treball psicocorporal, en el moviment lliure i expressiu, i organitza cercles de dones.


amb Maria Tänzer
www.mariatanzer.com
Telf~ 699794566

TERAPIA GESTALT

La teràpia Gestalt es centra en el desenvolupament personal i la recuperació de la capacitat de viure el present, l'espontaneïtat i la responsabilitat, tornant-li a la persona la capacitat d'escollir la manera d'afrontar la vida.

"Veig una profunda necessitat de tenir en compte el context sociocultural de les persones per abordar el seu procés i, és clar, la perspectiva de gènere.

A @lacomareig comparteixo els meus coneixements i faig divulgació sobre teoria gestalt i psicològica. Paral·lelament ofereixo teràpia individual presencial o online i tallers per iniciar el camí cap al contacte amb una mateixa com a ésser social."

amb Ona Albert Porta

lacomareig@gmail.com
Telf- 676522962

INTROSPECCIÓ-
NO DUALITAT


"La nostra ment dual, el jo, cerca constantment el conflicte a través de punts d'ancoratge i oposats (dualitat) per donar-se existència.
Entendre aquesta ment, els seus mecanismes i estructura, provoca el cessament de la lluita i el patiment.

Introspecció • No dualitat és una invitació a una "nova forma de pensament No Dual", acompanyant-te compartint les meves experiències, eines i coneixements perquè et submergeixis en tu i perquè el teu caminar en aquest camí sigui més lleuger, aconseguint el cessament del patiment i estat de ser."

amb Xavi Santamaria,
facilitador en processos d´introspecció i pensament no dual. Mentor i Coach.


www.xavisantamaria.com
Telf- 693720080

tomados de la mano
bottom of page